Skip to main content
Mikkelin Asuntomessut

Katso esittelyvideo messukohteelta

Talossa sijaitsevat tuotteet


Genelecin G-sarjan aktiivikaiuttimet ja F-sarjan subwooferit on kehitetty laatutietoisille kotikäyttäjille. Palkittu muotoilu on syntynyt Genelecin tuotekehityksen ja Harri Koskisen suunnittelutyön tuloksena.


G One

Erittäin pienestä koostaan huolimatta G One kykenee tuottamaan suuren maksimiäänenpaineen matalalla särötasolla.
Lue lisää ›

G Two

G Two soveltuu erinomaisesti musiikinkuunteluun, TV-äänentoistoon, pieniin kotiteatterijärjestelmiin ja tietokoneen kanssa käytettäväksi.
Lue lisää ›

G Three

G Threen muotoilu ja suorituskyky ovat tehneet siitä erittäin suositun mallin sisustusystävällistä ja suorituskykyistä aktiivikaiutinta arvostavien käyttäjien keskuudessa.
Lue lisää ›

G Four

G Four-aktiivikaiuttimen hyvin ulottuva bassotoisto sekä selkeä ja erotteleva äänikuva tekevät tästä kaiuttimesta loistavan vaihtoehdon musiikki- ja kotiteatterikäyttöön.
Lue lisää ›

G Five

G Five-aktiivikaiuttimen bassotoisto ulottuu matalammalle kuin monissa suurissa lattiakaiuttimissa. Se tuottaa erittäin suuren maksimiäänenpaineen matalalla särötasolla.
Lue lisää ›

F One

Tyylikkäästi ja minimalistisesti muotoiltu F One tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laajentaa audiojärjestelmän bassovasteen 35 hertsiin.
Lue lisää ›

F Two

Genelec F Two on kehitetty täydentämään jopa viittä Genelec G One- tai G Two -kaiutinta tai Genelec G Three- tai G Four -kaiutinparia.
Lue lisää ›

Aiempien vuosien messukohteita

Seinäjoen asuntomessut

Hyvinkään asuntomessut

Tampereen asuntomessut

Kokkolan asuntomessut

Aiheesta muualla

© 2017 Start Bootstrap. All Rights Reserved.